Cand nu ai chef de stat in bucatarie dar stomacul (sau sotul) iti da semne de neliniste am eu solutia ...aceste paeuri rapide .Se pot servi bineneteles si ca aperitive calde in caz de musafiri nepoftiti :=)))
Ingrediente:
-250-300 gr kaizer(costita afumata)
-1 fir ceapa verde
-.jumatate de ardei gras
-cascaval ras
- 1 pachet blat foietaj
Mod de preparare :
Se toaca costita marunt si se pune la parjit(fara ulei) ,cand sa calit bine bine se adauga ceapa si ardeiul si se mai caleste 5 min.
Apoi lasam compozitia la racit,intindem foaia (pe care eu am cumparat-o nu am facut-o ) si o taiem in patrate egale destul de maricele.
2 comentarii:
Interesant aperitiv si destul de usor de facut , trebuie sa-l incerc si eu :).
Da este simplu de facut dar sunt si foarte gustoase !!
Trimiteți un comentariu