8 martie 2009

Aperitiv cald rapid (sau pateuri in 5 sec)



Cand nu ai chef de stat in bucatarie dar stomacul (sau sotul) iti da semne de neliniste am eu solutia ...aceste paeuri rapide .Se pot servi bineneteles si ca aperitive calde in caz de musafiri nepoftiti :=)))

Ingrediente:
-250-300 gr kaizer(costita afumata)
-1 fir ceapa verde
-.jumatate de ardei gras
-cascaval ras
- 1 pachet blat foietaj



Mod de preparare :


Se toaca costita marunt si se pune la parjit(fara ulei) ,cand sa calit bine bine se adauga ceapa si ardeiul si se mai caleste 5 min.




Apoi lasam compozitia la racit,intindem foaia (pe care eu am cumparat-o nu am facut-o ) si o taiem in patrate egale destul de maricele.



Cand costita sa racorit un pic punem o lingura din amestec si o manuta de cascaval ras in fiecare paratel.




Inchidem pachetelele cum ne pricepem mai bine si dam la cuptor 10-15 min(asa scria pe pachetul de aluat) la 200°C .Eu am preancalzit cuptorul.






Si gata !! Servim calde in 5 sec au disparut !!!!




P.S. Putem folosi orice fel de mezeluri si verdeturi ,avem liber la imaginatie asa ca ...
Spor la treaba !!!!!

2 comentarii:

Amalia spunea...

Interesant aperitiv si destul de usor de facut , trebuie sa-l incerc si eu :).

Amy spunea...

Da este simplu de facut dar sunt si foarte gustoase !!





´´Destiny is not a matter of chance ,it is a matter of choice ; it is not a thing to be waitend for ,it is a thing to be achieved.´´



William Jennings Bryan