22 februarie 2009

Cartofi cu rosmarin si carnaciori la cuptor !!!





Este o reteta delicioasa dar si rapida .Cel mai
gustos iese dupa parerea mea cu cartofi noi dar cum eu acum nu am avut ,merge si cu carofi normali.

Ingrediente:
-4-5 cartofi
-0 ceapa
-2 catei de usturoi
-rosmarin
-2 linguri ulei de alune(sau ulei normal)
-carnaciori( ai mei au fost putin afumati)

Mod de preparare:

Se taie carofii si ceapa pe lung (eu asa am facut) sau cum doriti voi ,punem uleiul in tava apoi amestecam cartofi si cepa cu rosmarin si ii bagam la cuptor la foc mediu cam 25-30 de min, pana se rumenesc pe deasupra ,dincand in cand mai amescam in ei si ii mai ungen cu uleiul din tava .

Cand sunt aprope gata adaugam usturoiul tocat marunt si canaciuri crestati pe deasupra (sa se patrunda mai repede ca imi era o foamne........:))).
Mai lasam cam 10 minute si gata !!!!
























Noi am mancat cu rosii ,voi alegeti ce salata va place ,merge super si cu muraturi !!!!
Pofta buna !!!!

Un comentariu:

Amy spunea...

Camelia iti multumesc mult de aprecieri si sunt onorata de oferta ta ...eu sunt insa la inceput dar daca pot ajuta cu ceva o fac cu ce-a mai mare placere !!!





´´Destiny is not a matter of chance ,it is a matter of choice ; it is not a thing to be waitend for ,it is a thing to be achieved.´´



William Jennings Bryan